Facebook Pixel

Alge dulse (Palmaria palmata) raw bio 100g, Algamar

în stoc
Cod
ALG24
94,92 Lei
Alge dulse este o alga rosiatica, folosita de celti pentru continutul bogat in Vitamina C, este bogata in fosfor si proteine, se poate adauga in salate si snacks-uri, chiar fara inmuiere prealabila!
 
Alga dulse este carcarterizata de continutul foarte ridicat de vitamine, in special vitamina B. in plus, aceasta este o sursa naturala de minerale, 
fibre si proteine, fiind un supliment ideal pentru sportivi, ofera un aport consistent de fier si potasiu.
 
Fierul ajuta sistemul circulator si sistemul muscular, sprijinind transportul de oxigen in corp prin intermediul globulelor rosii si al celor musculare. 
De cealalta parte, potasiul are un rol important in echilibrarea fluidelor din corp si in contractia musculara.
 
Valori nutritionale per 100 g:
Proteine .... 18%
Grasimi .... 2%
Carbohidrati .... 56%
Fibre .... 2.5%
Potasiu .... 7310mg
Calciu .... 560mg
Magneziu .... 610mg
Fosfor .... 235mg
Fier .... 50mg
Iod .... 55mg
Vitamina A .... 1.59mg
Vitamina B12 .... 0.9mg
Vitamina C .... 34.5mg
 
Compozitie:
Alge dulse (Palmaria palmata) .... 100 g
 
Produs certificat organic.
 
Utilizare:
Crud(raw): adaugati in salate, se poate adauga si fara inmuiere, daca totusi doriti sa o inmuiati in prealabil, 2 minute sunt suficiente.
Gatit: in supe sau mancaruri rapide, doar clatiti-le cu apa si adaugati-le la final. Se poate adauga in orez, mei, quinoa, amaranth, paste, cus-cus, etc.
 
Prezentare: 
100 g
 
O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.
 
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro