Facebook Pixel

Alge Atlantic Wakame raw bio 100g, Algamar

în stoc
Cod
ALG1
55,07 Lei

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice.

Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Aceasta alga creste pana la 1.5 metri lungime, fiind cultivata pe coastele din Galicia in Spania.
Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai apreciate specii de alge care se foloseste in bucataria raw.

Valori nutritionale/100g:
Energie .... 195kcal
Grasimi .... 1.3g
din care
   saturate .... 0.4g
Carbohidrati .... 17.2g
din care
   zaharuri .... 0.5g
Fibre .... 32.2g
Proteine .... 12.6g
Saruri .... 8.9g

Mod de preparare:
Crud (raw): taiati marunt, lasati la inmuiat in apa timp de 15 minute, si adaugati in salate.
Gatit: se fierbe timp de 20 de minute in supe, cu legume, cartofi, orez, mei, etc. Se poate si rumeni in ulei pentru a se adauga apoi in pizza, placinte, paste

Prezentare:
100g

O punga ajunge pentru aproximativ 10 portii.

Produs certificat organic.

Tara de origine: Spania

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro