Scrieți o recenzie
In bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII. Acvacultura de alge marine organice este situata departe de civilizatie, astfel sunt protejate de potentiale surse de poluare.
Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic doar din aceste zone.
Nu numai calitatea apei si algele sunt testate in mod regulat, de asemenea si trasabilitatea algelor marine.
Algele marine sunt recoltate manual de scafandri, dupa recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoi racit, concentrat prin presare mecanica si macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare .
In timpul procesului de productie mineralele si acizii grasi din alge sunt in mare parte pastrati .
Valori nutritionale:
Per 100g
Energie ....775kj/191kcal
Grasimi .... 0.3g
Acizi grasi saturati .... 0.3g
Glucide .... 10g
Zaharuri .... 0.5g
Fibre .... 70g
Proteine .... 2g
Sare .... 3.1g
Ingrediente:
Alge marine.
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.
Utilizare:
Substanta de gelatinat, se preteaza ca inlocuitor pentru gelatina.
Recomandat pentru ingrosarea sosurilor, prepararea placintelor, cremelor, a torturilor, inghetatei si pentru mancarurile asiatice
Mod de preparare:
1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine.
Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Prezentare:
60 g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie