Scrieți o recenzie
Graul spelta din care se obtin acesti fulgi provine de la fermierii locali de cereale din Germania, este un tip robust de cereale cu un gust fin de nuca.
Este o sursa de vitamine, minerale, carbohidrati, acizi grasi esentiali, are un continut ridicat de albumina si fibre.
In prepararea cerealelor integrale se folosesc boabele graului spelta in intregime, adica pastrandu-se cele trei parti ale sale: germeni, membrana interioara si membrana exterioara.
Acesti fulgi de spelta sunt 100% obtinuti din cereale integrale.
Astfel beneficiem de intreaga lor valoare nutritiva.
Ingrediente:
Fulgi mari de grau spelta integrali, provin din agricultura ecologica.
Valori nutritive
Per 100g
Energie .... 1457kj/345kcal
Grasimi .... 2.5g
Acizi grasi saturati .... 0.2g
Glucide .... 63g
Zaharuri .... 1.7g
Fibre .... 8.2g
Proteine .... 14g
Sare .... <0.01g
Utilizare:
Fulgii sunt ideali pentru musli sau ca ingredient in produse de panificatie si patiserie.
Prezentare:
750g
Alergeni: grau spelta
Alergeni urme: fructe cu coaja tare, soia, lapte, susan
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie