Scrieți o recenzie
Ulei multifunctional pentru gatit. Este obtinut prin presare menajanta la 40°C.
Uleiul de floarea soarelui este cunoscut pentru continutul ridicat de vitamina E.
Floarea soarelui (Helianthus annuus) provine initial din America. Ea creste atat in zonele cu clima rece cat si in zonele cu clima calda. Samburii pentru uleiul de floarea soarelui ii achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati delicat.
Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre. In functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului, asa cum se intampla si ii cazul vinului.
Uleiul de floarea soarelui este un “Allround-expert”(expert bun la toate), care nu poate lipsi din nicio bucatarie.
Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau bland de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade, dar si pentru coacerea aluatului cu branza de vaci.
Valori nutritive:
Energie .... 3700kj/900kcal
Grasimi .... 100g
Acizi grasi saturati .... 11.1g
Acizi grasi mononesaturati .... 25.8g
Acizi grasi polisaturati .... 63.1g
Vitamina E .... 9mg(492%DZR)
Linoleic .... 62.7g+
Ingrediente:
Ulei din seminte de floarea-soarelui* presate la rece.
*provin din agricultura ecologica
Utilizare:
Uleiul de floarea soarelui bio se preteaza foarte bine pentru salate si tartar si pentru bucataria autohtona.
Sugestii de utilizare:
- pentru salata de fasole cu samburi prajiti de floarea soarelui;
- pentru painea intregala si prajitura de nuci.
Prezentare:
500 mililitri
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie