Facebook Pixel

Roinita (Lemon Balm) 500mg 60 cps, Vitaking

în stoc
Cod
VK1212
48,02 Lei

Roinita (lemon balm) este recomandata, in principal, contra tulburarilor nervoase, cum sunt insomnia, isteria, melancolia, astenia, dificultati in concentrare, scaderea memoriei, emotivitate.

Calitatile de sedativ ale melisei sunt datorate, in principal, componentelor din uleiul volatil.

Frunzele de melisa au si efecte antimicrobiene si antivirale, in special asupra virusului hepatic si a virusului gripal A2, dar pot fi de folos si in curele impotriva herpesului. Mai mult, unele componente ale sale ii imprima un potential citostatic.

Are proprietati de echilibrare hormonala in dereglari ale hipofizei si tiroidei.

Combate balonarile, fortifica stomacul, stimuleaza digestia.

Uleiul de roinita calmeaza colicile, crampele in zona subombilicala. Actioneaza impotriva starilor de voma la femeile insarcinate, contractiilor din perioada ciclului. Este cel mai indicat remediu pentru femeile si copiii slabiti.

Combate migrenele, durerile de dinti, de cap si urechi generate de nevralgii. Se mai utilizeaza si impotriva tusei, raguselii si afectiunilor cailor respiratorii.

Ajuta in caz de afectiuni gastrice pe fond nervos si de asemenea in caz de afectiuni genitale pe fond nervos.

Compozitie:
Ingredient activ:
Roinita (Melissa officinalis) .... 500 mg

Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Administrare:
Doza zilnica recomandata: 2 capsule.

Prezentare:
60 capsule

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro