Scrieți o recenzie
Paste vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Pentru o mancare speciala, bogata in arome, alegeti pastele cu trufe Pasta Natura. Trufele sunt bogate in vitamine si minerale, isi pastreaza aroma deosebita, bucataria se va umple de un miros irezistibil.
Pastele cu trufe sunt o adevarata delicatesa. De la procesarea fainii, la uscarea lenta a pastelor, totul este pregatit in detaliu pentru a rezulta un produs final de exceptie. De gust nu mai vorbim, trebuie neaparat sa le incercati. Recomandat la ocazii speciale, dar nu numai.
Ingrediente:
Faina de porumb, faina de orez, trufe preparate (aroma naturala, carob, sare, trufe de vara Tuber Aestivum).
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1427 kJ/336 kcal
Grasimi .... 1.3g
din care
Grasimi saturate .... 0.5g
Carbohidrati .... 73g
din care
Zaharuri .... 0.5g
Fibre .... 1.6g
Proteine .... 7.9g
Saruri .... 0.01g
Utilizare:
Timp de fierbere: 5-7 minute.
Sfaturi pentru gatit:
Pastele cu trufe se pot consuma chiar simple, cu putin ulei de masline se pot prepara in unt, si condimentate cu piper negru;
Pentru retete avansate, puteti prepara pastele cu trufe cu ciuperci, mascarpone si castane;
O reteta delicioasa este si cea cu faina de andive sote, seminte de pin, masline negre si stafide.
Prezentare:
250g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat Vegan Ok, fara gluten.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie