Scrieți o recenzie
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
O adevarata sursa de energie, pastele din legume sunt bogate in vitamine si minerale, fibre vegetale, fiind ideale pentru consumul zilnic.
Absenta totala a cerealelor din aceste paste le face potrivite pentru persoanele care isi doresc un indice glicemic scazut.
Potrivite si pentru sportivi datorita aportului de proteine vegetale.
Ingrediente:
Faina de linte* 25%, faina de naut* 25%, faina de mazare* 25%, faina de fasole* 25%.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 1296 kJ/307 kcal
Grasimi .... 2.3g
din care
Grasimi saturate .... 0.4g
Carbohidrati .... 44g
din care
Zaharuri .... 1.8g
Fibre .... 14g
Proteine .... 21g
Saruri .... 0.005g
Utilizare:
Timp de fierbere: 4-5 minute.
Sfaturi pentru gatit: Pastele din multilegume se pot prepara simplu cu usturoi, ardei iute si patrunjel. De asemenea merg bine si cu rosii si parmezan, sau cu anghinare si dovleac.
Prezentare:
250g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie