Scrieți o recenzie
Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.
Ingrediente:
Orez* 45%, SOIA* 25%, apa, sare de mare, A. Oryzae.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie .... 812kJ/193 Kcal
Grasimi .... 4.2g
din care
Grasimi saturate .... 0.7g
Carbohidrati .... 28.6g
din care
Zaharuri .... 26.2g
Fibre .... 2.0g
Proteine .... 9.1g
Saruri .... 5.0g
Sugestie de servire: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.
Prezentare:
300g
Produs certificat ecologic
Tara de origine: Japonia
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie