Facebook Pixel

Momordica Extract 30 cps, Rotta Natura

în stoc
Cod
SKU18229
13,14 Lei
Momordica charantia sau Castravetele-amar, este o planta a carei fructe au fost utilizate initial in medicina populară chineza, avand proprietati asemanatoare cu cele ale insulinei.
Contine 17 aminoacizi, dintre care 16 sunt comuni cu aminoacizii care compun insulina, fiind supranumita ”insulina vegetala”. 
 
Studiile clinice efectuate cu extract din fructe, au confirmat efectul de mentinere in limite normale a glicemiei prin cresterea ratei de utilizare a glucozei si prin inhibarea proceselor de sinteza a acesteia. In plus, are si capacitatea de protectie si regenerare a celulelor beta-pancreatice. 
Momordica Extract Rotta Natura contine o cantitate mare de substanta activa, standardizata, care, spre deosebire de planta simpla, garanteaza efectul zi de zi.

Efecte si beneficii Momordica Extract

- mentine in limite normale nivelul glicemic
- participa la metabolismul glucidelor 
- sustine functia secretorie a pancreasului 
- sustine functia digestiva si contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal
 
Efecte adjuvante: 
- in cazul diabetului de tip II
- in probleme ale pancreasului
- dislipidemie
 
Compozitie:
Momordica charantia, extract 10:1 din fructe .... 200 mg 
Dextrina din grau (agent de incarcare) 
 
Administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi
 
Prezentare:
30 capsule
 
A nu se administra persoanelor cu niveluri glicemice scazute, femeilor gravide, care alapteaza sau persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro