Facebook Pixel

MACA 0.6/4:1 30 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER24
31,61 Lei

Maca 0.6/4:1 Zen Forte este produsul care vine in ajutorul echilibrului hormonal in organism datorita formulei sale dublu standardizate: extract Maca 4:1 si extract din Maca standardizat 0,6 % in glucosinolate. Este un produs destinat atat femeilor cat si barbatilor datorita multiplelor beneficii pe care le aduce, contribuind la echilibrarea sistemului endocrin: crescand libidoul atat la barbati cat si la femei si stimuland organele genitale.

Una dintre actiunile principale ale Maca este stimularea si hranirea hipotalamusului care regleaza glanda pituitara, actionand ca tonic pentru sistemul hormonal. Intregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda hipofizara controleaza productia hormonala a glandelor suprarenale, a tiroidei si a organelor sexuale (testicule si prostata la barbati, ovare si uter la femei). In plus, Maca mai are si urmatoarele beneficii:

Ajuta la echilibrarea hormonilor din organism. Maca este un echilibrant hormonal si stimuleaza glanda pituitara. Cand aceasta functioneaza in parametrii normali, intregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece aceasta glanda controleaza si sustine activitatea tuturor glandelor endocrine.
Trateaza simptomele menopauzei. Bufeurile, transpiratiile nocturne, schimbarile bruste de dispozitie si depresiile sunt cele mai intalnite simptome in cazul menopauzei. Administrarea de radacina de Maca reduce considerabil aceste simptome.

Efecte si beneficii MACA 0.6/4:1

Extractul de maca este un adaptogen, avand efecte asupra intregului organism, consolidandu-l si ajutandu-l sa raspunda la schimbarile interne si externe cu efecte pozitive precum:
- cresterea nivelului de energie datorata imbunatatirii functiei suprarenale si tiroidei
- diminuarea poftei de zahar
- imbunatatirea somnului datorita functiei imbunatatite a glandelor pineale
- incetarea palpitatiilor inimii, deoarece receptorii de estrogen din inima sunt calmati
- imbunatatirea functiei vezicii urinare, deoarece receptorii estrogeni din vezica urinara sunt calmati.

Adjuvant in :
- adaptogen, antistres
- lipsa energiei, depresie, anxietate
- sindrom premenstrual
- menopauza
- libidou scazut
- dezechilibru hormonal
- infertilitate
- impotenta
- disfunctie erectila
- prostata, incontinenta urinara

Contribuie la:
- reechilibrarea hormonala
- cresterea libidoului
- cresterea fertilitatii
- combaterea impotentei
- reducerea simptomelor premenstruale
- reducerea simptomelor menopauzei

Maca contine acizi grasi, calciu, vitamina B1, B2, B12. Acizii grasi pe care ii contine radacina de Maca ajuta la sporirea imunitatii organismului, iar fosforul, vitamina B1 si B12 contribuie la imbunatatirea sistemului nervos al organismului. In radacina de maca se gasesc si alcaloizi care ajuta la asimilarea optima a anumitor nutrienti de catre organism.

Standardizarea in glucosinolate 0,6% aduce un plus produsului Maca 0.6/4:1 Zen Forte, ceea ce asigura echilibrul hormonal in organism ajutand la suprimarea dominarii hormonului feminitatii si la cresterea hormonului fertilitatii. Astfel se normalizeaza ciclul menstrual, atat in ceea ce priveste numarul de zile intr-un ciclu, cat si cantitatea de flux sanguin, reducand semnificativ durerea si simptomele premenstruale. Pe partea masculina, Maca contribuie la cresterea semnificativa a numarului de spermatozoizi, a motilitatii si volumului spermei datorita puterii sale de a creste capacitatea de rezistenta fizica.

Maca 0.6/4:1 Zen Forte ajuta tonul axei hipotalamus hipofizara pentru a sustine productia proprie a organismului de numerosi hormoni, crescand sau scazand nivelurile lor in functie de ceea ce aveti nevoie individual. Ca rezultat, maca va ajuta sa va eliberati de stres, astfel incat sa nu ramaneti blocati in stadiul de epuizare. Mentinerea nivelurilor pozitive de energie este legata de nivelul scazut de anxietate si depresie. Energia oferita de Maca organismului nu este similara cu cea oferita de cafea sau ciocolata, fara a creste sau influenta hormonul stresului.

Compozitie:
Extract 5-6:1 standardizat din tuberculi de Maca cu 0.6% glucosinolate .... 350 mg   
Extract uscat 4:1 din tuberculi de Maca .... 100 mg   

Administrare:
1-3 capsule pe zi

Prezentare:
30 capsule   

       

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro