Facebook Pixel

Livecom Sirop Fara Zahar 100ml, Ayurmed

în stoc
Cod
AYM0033
17,44 Lei

Livecom Sirop fara hazar contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substantelor care patrund in organism. Este sustinut ficatul in procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism.

Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. Prin mentinerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbtia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon.

Ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor acumulate la nivelul sangelui, ficatului si splinei datorita unei alimentatii dezechilibrate, consumul de alcool, medicamente hepatotoxice sau droguri. Livecom Sirop sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange.

Efecte si beneficii Livecom Sirop Fara Zahar

- mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si componentelor sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, substante toxice);
- sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
- protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului;
- sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Picrorhiza kurroa (Kutki) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxicetoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusilor hepatici. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparatre a organismului.

Boerhavia diffusa (Puvernava) - contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si eliminarea toxinelor. Sustine mentinerea enzimelor hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Eclipta alba (Bhringraj) - sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

Phyllanthus urinaria, Tecoma undulata - sustin productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

Terminalia chebula, Emblica officinalis - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Fumaria officinalis (Fumarita) - sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Silybum marianum (Armurariul) - contribuie la pastrarea integritatii celulei si functionarea normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice si stimuleaza refacerea celulelor hepatice. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.

Aloe barbadensis (Aloe) - sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar prin functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Compozitie:
Picrorhiza kurroa (Kutki), radacina (4:1) .... 100 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe (4:1) .... 100 mg
Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1) .... 100 mg
Boerhavia diffusa (Puvernava), radacina (8:1) .... 50 mg
Eclipta alba (Bhringraj), parti aeriene (10:1) .... 50 mg
Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), parti aeriene (10:1) .... 50 mg
Tinospora cordifolia (Giloy), tulpina (10:1) .... 50 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) .... 50 mg
Tecoma undulata (Rohida), scoarta (13:1) .... 50 mg
Fumaria officinalis (Fumarita), parti aeriene (10:1) .... 50 mg
Silybum marianum (Armurariul), fructe (4:1) .... 50 mg
Aloe barbadensis (Aloe), frunze (3:1) .... 50 mg
Benzoat de sodiu (conservant) .... 25 mg
Sorbitol (70%) .... 3000 mg
Apa demineralizata .... pana la 5 ml

Administrare:
Copii 1-5 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 6-14 ani: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min inainte de masa, minim 1 luna, optim 3 luni.

Prezentare:
100 ml

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro