Facebook Pixel

Graviola plus 60 cps, Smart Living

în stoc
Cod
SKU18405
178,00 Lei
Graviola Plus, are ca principiu activ fructul de graviola. Originar in padurile Amazonului, este vorba despre o planta cu extraordinare proprietati citostatice.
Potrivit studiilor, este in masura sa combata celulele canceroase, fara contraindicatii sau efecte secundare.
 
Graviola are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori,  printre care si tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizat pentru a lupta impotriva  infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

Efecte adjuvante Graviola Plus

- inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;
- inhiba cresterea celulelor tumorale;
- activitate citostatica la celulele de cancer;
- activitate antibacteriala;
- activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;
- activitate antidepresiva;
- activitate antiparazitara;
- calmeaza durerile;
- activitate anti-malarie.
 
Efectul acestui produs se vede, de obicei, in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor care se afla in fazele terminale, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Graviola Plus este aliatul dumneavoastra impotriva cancerelor (citostatic in cancere mamare, prostatice, carcinom pancreatic, pulmonar) si cel mai bun sprijin solid in chimioterapie.
Graviola nu are nici un efect asupra celulelor sanatoase.
 
Compozitie:
Extract hidroacetonic 35:1 (maltodextrina) din frunze de Graviola (Annona muricata Linne) standardizat la min 2-3 % acetogenine exprimate in annonacina .... 500,00 mg
Excipienti : Gelatina, Faina de orez, Stearat de magneziu.
 
Administrare:
1-3 capsule pe zi, la masa, sau intre mese.
 
Prezentare:
60 capsule.
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro