Facebook Pixel

Ginkgo 150 concentrare 20 cps, DVR Pharm

în stoc
Cod
DVR18
17,60 Lei

Ginkgo 150 concentrare este un produs care amplifica atentia, creste capacitatea de concentrare mentala, imbunatateste reflexele si coordonarea. 

Ingredientele atent selectionate, de provenienta si calitate europeana, care conduc la aceste efecte sunt:
- extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulatiei sanguine la nivelul creierului, imbunatatind totodata utilizarea oxigenului la acest nivel.
Aceasta conduce la imbunatatirea semnificativa a atentiei, creste capacitatea de efort intelectual, optimizeaza coordonarea neuro-motorie. Nu in ultimul rand, extractul din aceasta planta are efect antidepresiv si stimulent nervos, ceea ce optimizeaza, de asemenea, functiile cognitive.
- extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscuta mai ales ca planta anti-somnolenta si anti-astenie, fiind folosita de cei care trebuie sa faca un supra-efort fizic sau intelectual. De asemenea, Guarana imbunatatete reflexele, imbunatateste precizia si promptitudinea raspunsului la stimuli, fiind folositoare la actiuni cum ar fi sofatul, dezvoltarea de software complexe, manipularea unor utilaje de precizie etc.
- extractul standardizat de Sunatoare – este recunoscut pentru efectul sau puternic anti-depresiv, anxiolitic si vigilizant (amplifica starea de luciditate mentala).

Actiuni: Sustine functionarea normala a creierului si a sistemului nervos; sustine procesele cognitive normale (atentia) si gestionarea normala a stresului fiziologic si psihologic.

Efecte si beneficii Ginkgo 150 concentrare

- oboseala fizica si intelectuala
- somnolenta, stari de confuzie mentala la trezirea din somn
- depresie
- coordonare neuro-motorie deficitara
- incapacitate de concentrare mentala

Este recomandat in mod special celor care au nevoie de un plus de atentie, luciditate si coordonare atunci cand fact eforturi indelungate in domenii cum ar fi: sofatul sau pilotajul, dezvoltarea si testarea de software, grafica pe calculator, sporturile care necesita un nivel ridicat de precizie etc.

Compozitie:
Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide si 6% terpenoide ... 150mg
Ginkgo biloba, frunze ... 125 mg
Magneziu, extract natural din sare marina ... 100mg
Guarana (Paullinia cupana), seminte, extract ... 62,5mg
Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene, extract cu 0,3% hipericina ... 32,5mg
Cafea verde (Coffea robusta), pulbere ... 30mg.
Capsula de gelatina tare

Administrare:
Se ia cate 1 capsula/zi, in doza unica. Tratamentul se poate face ocazional, atunci cand avem nevoie de o capacitate sporita de efort, dar si sistematic, caz in care se ia 1 capsula pe zi, vreme de 20 de zile, dupa care se face o saptamana de pauza.

Prezentare: 
20 capsule.

Precautii si contraindicatii: Persoanele cu afectiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. Produsul nu se administreaza cu mai putin de cinci ore inainte de culcare.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro