Facebook Pixel

Gascure este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal asigurand o digestie si un tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara. Mentinerea unui tranzit intestinal normal, sustine procesul natural de detoxifiere prin eliminarea la nivelul colonului a produselor de digestie si a toxinelor.

Complexul de fitonutrienti din plantele aflate in compozitia Gascure asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si echilibrul florei intestinale. Digestia gastrica este sustinuta de aportul de papaina, enzima implicata in digestia proteinelor la nivelul stomacului. Mentinerea functionarii normale a sistemului digestiv sustine apetitul si absorbtia substantelor nutritive din tubul digestiv contribuind astfel la mentinerea functiilor fiziologice ale ficatului si la sanatatea si vitalitatea intregului organism.

Gascure prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si a tranzitului intestinal ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau o dieta dezechilibrata

Efecte si beneficii Gascure

- normalizarea aciditatii si integritatii mucoasei gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive si echilibrul florei intestinale;
- functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal si a procesului natural de detoxifiere prin mentinerea unei digestii si a unui tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara;
- eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si tranzitul intestinal;
- absorbtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv care asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Plumbago zeylanica (Chitrak) - ajuta la imbunatatirea digestiei si la pastrarea apetitului normal si la sustinerea procesului de detoxifiere a ficatului.

Zingiber officinale (Ghimbir) - stimulent al secretiilor enzimelor digestive la nivelul stomacului si intestinului, normalizeaza secretia si fluxul biliar care ajuta la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate in proteine si grasimi, eliminand senzatia de greata. Normalizeaza tranzitul intestinal si ajuta la atenuarea senzatiei de balonare prin eliminarea gazelor.

Terminalia chebula (Haritaki), Emblica officinalis (Amla) - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Piper longum (Piper indonezian), Piper nigrum (piper negru) - contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza cresterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale unui stil de viata agitat.

Trachyspermum ammi (Yavani) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv, regland apetitul alimentar. Fitonutrientii din plante mentin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important in procesul de digestie, ajutand la functionarea normala a procesului de digestie, a tranzitului intestinal si la eliminarea gazelor cu diminuarea disconfortului asociat.

Carica papaya (Papaia) - contine papaina, o pepsina vegetala care sustine digestia normala a proteinelor.

Hordeum vulgare (Orz) - faciliteaza digestia, tranzitul intestinal si pastreaza echilibrul microflorei intestinale.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - ajuta la digestia grasimilor prin cresterea fluxului biliar, sustine functia de detoxifiere a ficatului si capacitatea naturala de autoaparare a organismului.

Cyperus rotundus (Rogoz) - normalizeaza digestia prin stabilizarea peristaltismului intestinal, diminueaza senzatia de greata si greutate in stomac, sustine eliminarea gazelelor dupa mesele copioase.

Compozitie:
Plumbago zeylanica (Chitrak), parti aeriene .... 50 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), rizom .... 50 mg
Piper longum (Piper indonezian), fructe .... 50 mg
Carica papaya (Papaia), seminte .... 50 mg
Trachyspermum ammi (Yavani), fructe .... 50 mg
Piper nigrum (piper negru), fructe .... 50 mg
Hordeum vulgare (orz), parti aeriene .... 50 mg
Terminalia chebula (Haritaki), fructe .... 25 mg
Emblica officinalis (Amla), fructe .... 25 mg
Cyperus rotundus (rogoz), rizom .... 25 mg
Acacia arabica (agent de incarcare) .... 25 mg

Administrare:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa, cel putin 1 luna, cure de 3 luni.

Prezentare:
50 tablete

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro