Facebook Pixel

Fitodiab 60 cpr, Hofigal

8,48 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18715
nici unul

Fitodiab are actiune hipoglicemianta, hipolipemianta, antioxidanta. Poate fi folosit ca adjuvant in diabet zaharat de tip II (noninsulino-dependent) cu sau fara exces ponderal.

Producator

Fitodiab

Fitodiab are actiune hipoglicemianta, hipolipemianta, antioxidanta. Poate fi folosit ca adjuvant in diabet zaharat de tip II (noninsulino-dependent) cu sau fara exces ponderal. Prin actiunea sa preponderent periferica, Fitodiab poate fi asociat insulinoterapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii, fara ca insulinoterapia sa fie intrerupta.
 
Compozitie:
Pulbere din fructe de afin (Myrtilli fructus) .... 100 mg
Pulbere din frunze de dud alb (Mori alba folium) .... 75 mg
Pulbere din teci de fasole fara seminte (Phaseoli fructus sine seminibus) .... 50 mg
Pulbere din frunze de mesteacan (Betulae folium) .... 25 mg
Excipienti (lactoza, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu, talc) pana la .... 450 mg.
 
Administrare:
Dependent de tipul bolii si de nivelul glicemiei, doza utilizata variaza intre 2-6 comprimate/zi si anume:
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masa principala;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, cate una la fiecare din cele trei mese principale si una la gustarea de la ora 11;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, cate una la cele trei mese principale si la cele trei gustari.
 
Prezentare:
60 comprimate.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFitodiab 60 cpr, Hofigal
Rating-ul dumneavoastră