Facebook Pixel

Fier cu vitamina B si C 100 cpr, Vitaking

în stoc
Cod
VK818
39,02 Lei

Fierul este un compus indispensabil organismului, care intervine in numeroase reactii chimice si permite indeosebi transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor rosii.

Transporta diverse substante chimice implicate in metabolismul energetic, are actiune antioxidanta si este implicat in promovarea cresterii si dezvoltarii armonioase, in mentinerea imunitatii la niveluri optime si asigurarea functiei reproductive.

Produsul contine si vitaminele B si C care ajuta absorbtia fierului in organism.

Compozitie:
Ingrediente active:
Fier (gluconat feros) .... 19 mg
Vitamina C (acid ascorbic) .... 33,34 mg
Ficat deshidratat .... 33,34 mg
L-Lizina (clorhidrat de lizina) .... 10 mg
Colina (bitartrat de colina) .... 0,75 mg
Vitamina B2 (riboflavina) .... 1,5 mg
Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) .... 0,75 mg
Inozitol .... 1 mg
Extract de macese .... 1 mg
Vitamina B12 (cianocabalamina) .... 4mcg
PABA (acid para aminobenzoic) .... 5 mcg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, gluconat feros, agenti de incarcare: celuloza microcristalina, carboximetilceluloza si fosfat dicalcic; acid ascorbic, ficat deshidratat, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu si dioxid de siliciu; clorhidrat de L-lizina, agent de glazurare: celuloza; bitartrat de colina, riboflavina, clorhidrat de tiamina, inozitol, pulbere din fructe de Maces (Rosa canina), cianocobalamina, nicotinamida, acid folic, d-pantotenat de calciu, d-biotina, clorhidrat de piridoxina, PABA/acid para aminobenzoic.

Administrare:
1 comprimat filmat pe zi.

Prezentare:
100 comprimate filmate

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau de surse de caldura.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro