Scrieți o recenzie
Faina din seminte de in este bogata in acizi grasi nesaturati, in proteine si fibre alimentare.
Faina de in este combinata pentru prepararea biscuitilor neprelucrati, a bazei neprelucrate de pizza și a diferitelor tipuri de deserturi.
Continut ridicat de fibre
Continut ridicat de proteine
Fara gluten, in mod natural
Vegana
100% organica
Ingrediente:
100% faina de seminte de in*.
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale
Per .... 100g
Energie .... 1667 kj / 403 kcal
Grasimi .... 21g
din care
Grasimi saturate .... 2.6g
Carbohidrati .... 3.2g
din care
Zaharuri .... 1.7g
Fibre .... 36g
Proteine .... 32g
Saruri .... 0.2g
Utilizare:
Se poate amesteca cu alte fainuri fara gluten pentru preparate de patiserie fara gluten, pentru a prepara blat de pizza raw vegan, crackers, etc.
Prezentare:
200g
Poate contine urme de arahide, susan, nuci.
Produs certificat ecologic
Agricultura UE.
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie