Facebook Pixel

Evening Primrose Oil 1300mg 30 softgels, Solgar

în stoc
Cod
SOL047
99,61 Lei
Uleiul de Luminita Noptii Solgar este obtinut prin presare la rece, reprezinta o sursa de Acid Gama Linoleic si Acid Linoleic, un acid gras polinesaturat esential.
 
Acizii grasi reprezinta unitatile structurale de baza ale Lipidelor. Lipide reprezinta un termen general ce se refera la grasimile alimentare. 
Corpul poate sintetiza numerosi acizi grasi. Cu toate acestea, grasimile pe care nu le poate produce in cantitati suficiente trebuie obtinute din alimentatie, iar acestea sunt denumite Acizi Grasi Esentiali (AGE). 
AGE sunt intalniti in abundenta mai mare in uleiuri de peste si uleiuri din seminte neprelucrate cum ar fi uleiuri din seminte de rapita, floarea soarelui si sofranel.

Uleiul de in este un ulei exceptional ce contine ambii acizi grasi esentiali in cantitati apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi Omega 3.
Pestii grasi de apa dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul si somonul sunt de asemenea bogati in acizi Omega 3 polinesaturati si reprezinta o sursa de suplimente pe baza de ulei de peste. A fost demonstrat faptul ca AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului si influenteaza secretia de hormoni, imunitatea si sanatatea cardiovasculara. 

Deficientele de astfel de acizi grasi au fost asociate dezechilibrelor hormonale si afectiunilor degenerative. Acizii grasi mentin structura si functia membranelor celulare si sub-celulare. 
Acizii grasi esentiali sunt de asemenea importanti pentru cresterea normala, in special cea a vaselor de sange si a nervilor. In plus, acestia mentin aspectul tanar si suplu al pielii si al altor tesuturi, multumita capacitatii de lubrifiere. 
Cei mai importanti acizi grasi includ: Acidul Linoleic, Acidul Alfa Linoleic, Acidul Gama Linoleic (GLA), Acidul Eicosapentanoic (EPA) si  Acidul Docosahexanoic (DHA).
 
Compozitie:
Per 1 capsula 
Ulei din seminte de Luminita Noptii .... 1300 mg 
ce asigura:
   Acid Linoleic .... 949 mg, 
   Acid Gama Linoleic (GLA) .... 117 mg
 
Administrare:
1 sau doua 2 capsule moi pe zi, preferabil in timpul mesei.
 
Prezentare:
30 capsule moi
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro