Facebook Pixel

Echinacea + Zinc + Vitamina C 30 tb, Parapharm

în stoc
Cod
PRF037
16,78 Lei

Echinacea + Zinc + Vitamina C

Echinacea + Zinc + Vitamina C este destinat intaririi sistemului imunitar. Compusii activi sunt extractul standardizat din planta Echinacea sp, vitamina C si zincul. Echinacea este o planta originara din America de Nord. Studiile clinice arata efectul ei stimulant asupra sistemului imunitar celular nespecific. 
Combinat cu zincul, acest efect benefic creste in mod semnificativ. Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile si administrat in mod sustinut stimuleaza apararea fata de bacterii si virusuri patogene si creste rezistenta generala a organismului. 
Consumul regulat de Echinacea + Zinc + Vitamina C intareste sistemul de autoaparare, de care aveti nevoie mai ales in perioadele critice ale anotimpului rece.
 
Compozitie:
Per 3 capsule
Vitamina C (acid ascorbic) .... 132,00 mg
Echinacea sp. – extract standardizat .... 20,00 mg
Zinc .... 2.25 mg
 
Administrare:
Se recomanda consumul tabletelor prin dizolvare lenta in gura, la intervale de o ora (maxim 10 tablete/zi, pentru adulti si jumatate de doza pentru copiii de peste trei ani). Este indicata folosirea in cure a cate 10 zile, in perioadele de iarna-primavara, pentru intarirea sistemului imunitar.
 
Prezentare:
30 tablete masticabile
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro