Facebook Pixel

Echinacea root forte 400mg 90 cps, New Roots

în stoc
Cod
NRO5
142,21 Lei

Echinacea este o planta eficienta folosita de milioane de oameni pentru mentinerea sanatatii prin intarirea sistemului imunitar.

Echinacea Forte combina Echinacea angustifolia si purpurea, care sunt certificate din culturi biologice, fara utilizarea ingrasamintelor chimice, a pesticidelor sau a erbicidelor, este certificata ecologic si este preparata din radacini proaspete de Echinacea angustifolia si purpurea.

Acestea sunt recoltate la puterea lor optima si formulate prompt in timp ce sunt inca proaspete. Echinacea este una dintre cele mai utile plante medicinale care face mult mai mult decat hraneste sistemul imunitar. Numit “rege al purificatoarelor de sange”, echinacea beneficiaza si sistemul limfatic prin purificarea sangelui de multe toxine care pot duce mai tarziu la probleme de sanatate.

Echinacea este bogata in polizaharide si fitosteroli, care au puternice actiuni stimulative nespecifice asupra sistemului imunitar.
Cercetarile au aratat ca ele stimuleaza calea alternativa a complementului, care ajuta la activarea celulelor imunitare generale care ataca bacteriile.

Radacina de echinacea angustifolia contine cantitati semnificative de echinacozid glicozidic, care are o activitate antibiotica usoara.
Alte componente ale echinaceei, cum ar fi polizaharidul echinaciin, au, de asemenea, activitate antibiotica si antifungica.

Echinacea purpurea contine componente, in special echinacin, cu activitate asemanatoare cortizonului si care ajuta la vindecarea ranilor prin inhibarea enzimei inflamatorii de hialuronidaza. Echinacea purpurea contine, de asemenea, esteri de sesquiterpen care au o activitate imunostimulatoare.

Efecte si beneficii Echinacea root forte

- stimularea sistemului imunitar;
- ajuta la intarirea vindecarii ranilor,
- reduce inflamatiile
- trateaza racelile si infectiile.

Multe dintre componentele active ale echinaceei au proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice.

Compozitie:
Per capsula
Pulbere organica din radacini de Echinacea angustifolia .... 200 mg
Pulbere organica din radacini de Echinacea purpurea .... 200 mg
Capsula: guma de celuloza, apa purificata
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant)

Nu contine: agenti de conservare, arome sau coloranti artificiali, produse lactate, zahar, amidon, grau, gluten, fermenti, soia, citrice sau oua.

Administrare:
Modul recomandat de administrare (numai pentru adulti si adolescenti de 15 ani si mai mult): cate 2 capsule de trei ori pe zi, la masa, sau cum v-a indicat specialistul.

Prezentare:
90 capsule vegetale

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro