Facebook Pixel

Detergent ecologic praf pentru rufe 1.2kg, Sonet

în stoc
Cod
SON15
49,11 Lei

Detergent ecologic praf pentru rufe un detergent bio potrivit pentru haine din bumbac, in, canepa, si mixturi de tesaturi.
Ingredientul principal al acestui detergent este sapunul vegetal pur. Spala la temeperaturi cuprinse intre 40 si 95 °C. Nu se recomanda pentru lana, matase, si microfibre. Se poate ulitiza in masina de spalat.

Suficient pentru aproximativ 26 de spalari.

Caracteristici speciale: sistemul modular conceput de Sonett cu dozarea separata a celor 3 componente principale dintr-un proces de spalare, si anume:
-substantele active de spalare (detergentul propriu zis)
-dedurizantul
-complexul de substante pentru oxigenare (inalbire)

Acest sistem modular permite folosirea optima a fiecarei substante in concordanta cu nivelul de murdarire a rufelor, nivelul duritatii apei, si nivelul dorit de inalbire.
Pentru un detergent pe baza de sapun vegetal, un nivel scazut al duritatii apei este obligatoriu pentru rezultate bune. Datorita sistemului modular, putem folosi detergentul chiar si in apa dura, alegand dozarea corespunzatoare a detergentului si a dedurizantului conform indicatiilor de dozare din tabelul de mai sus (de exemplu, daca apa are o duritate mare, atunci conform sistemului modular, vom folosi pentru rufe putin murdare 50ml de detergent si 60ml de dedurizant)

Biodegradabilitate:
Datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid ingredientele in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Date tehnice:
Densitate: (20 °C) aprox. 0.70 g / cm³

Valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 10-11

Ingredinte:
Sapun derivat din uleiuri vegetale ecologice >30%,
Silicati si minerale din argila 15 - 30%,
Carbonat de sodiu 5-15%,
Zeolit 5-15%,
Sulfat de alcool din ulei de cocos 1-5%,
Aditivi balsamici din plante din culturi ecologice/salbatice <1%.
Umiditatea prafului: 10-15%.

Utilizare:
Dozaj pentru masina de spalat rufe:


Prezentare:
1.2kg

Fabricat in Germania

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro