Scrieți o recenzie
Binecunoscuta de secole in medicina traditionala chineza, ciuperca Shiitake este consumata la scara larga in bucataria orientala. Denumirea latina este Lentinus edodes.
Pe langa faptul ca este delicioasa ca si preparat culinar, Shiitake este bogata in grupul de vitamine B si in provitamina D2.
Ciupercile Shiitake au efect imunomodulator, anticancerigen, antiviral, detoxifiant si antifungic.
Ciupercile Shiitake cresc imunitatea impotriva cancerului. Acest fapt se datoreaza continutului de polizaharide care este util si in scaderea nivelului colesterolului total, astfel, ciupercile Shiitake sunt benefice si in bolile cardiovasculare.
Ingrediente:
Pulbere ecologica de ciuperci shiitake .... 250g
Utilizare:
Folositi pudra de shiitake ca si adaos in supe, sau puteti chiar prepara o supa-crema delicoasa si sanatoasa de shiitake.
In scop terapeutic, recomandam sa nu preparati (incalziti peste 40 grade) pulberea de shiitake, ciuperca Shitake numarandu-se printre speciile de ciuperci care pot fi consumate si crude.
Astfel, puteti adauga 1 gram de pulbere (echivalentul a jumatate de lingurita) intr-un pahar cu apa plata, amestecati si beti.
Sau presarati pulberea pe o bucata de paine prajita, adaugati putin ulei sa masline si sare, si aveti un mic dejun delicios si sanatos.
Prezentare:
250 g
Ratings & Reviews
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie
Mai multe produse Obio