Facebook Pixel

Ceai Tensio-plant 150g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR089
16,62 Lei

Ceaiul Tensio-plant contribuie la sustinerea sistemului cardiovascular (poate determina scaderea tensiunii arteriale, relaxarea si dilatarea arterelor coronare, purificarea sangelui de produsele de dezasimilatie pe cale digestiva, renala sau cutanata) scade si colesterolul.

Ingrediente:
Paducel (Crataegus monogyna); Talpa-gastei (Leonurus cardiaca); Vasc (Viscum album); Turita-mare (Agrimonia eupatoria); Anghinare (Cynara scolymus); Traista ciobanului (Capsella bursa-pastoris); Cimbrisor (Thymus serpyllum); Menta (Mentha piperita); Vita de vie (Vitis vinifera); Valeriana (Valeriana officinalis).

Utilizare:
Se pun 2 linguri mari de plante in 500 ml apa rece si se lasa la macerat de seara pana dimineata, apoi se da in clocot , se lasa acoperit 15-20 minute si se strecoara.

Se beau doua cani pe zi, una dimineata si una seara, inainte de masa. Pentru un efect mai bun, la fiecare cana de ceai, puneti o lingura tinctura de Paducel si Valeriana.

Prezentare:
150 g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro