Scrieți o recenzie
Ceaiul ecologic din frunze de rozmarin provine din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH, cod RO-ECO 015.
Ceaiul de rozmarin contine uleiuri volatile (predomina camfen, borneol), acid rozmarinic, flavonozide, triterpene, saponine, taninuri, vitamina C.
Continutul bogat in substante bioactive confera ceaiului de rozmarin multiple proprietati:
- tonic-amare, colagog-coleretice, hepatoprotectoare;
- de imbunatatire a irigarii si oxigenarii cerebrale, de stimulare a sistemului nervos central;
- vasoprotectoare a circulatiei periferice (arteriolara si capilara);
- diuretice, antioxidante.
Efecte si beneficii:
- sustine functia hepatica si biliara;
- contribuie la digestia grasimilor;
- contribuie la sanatatea tractului urinar;
- ca tonifiant si reconfortant are efect benefic in efortul intelectual si fizic prelungit, determinand o stare generala de bine.
Compozitie:
Pulbere obtinuta din frunzele de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) certificat ecologic.
Utilizare:
Se prepara din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute.
Infuzia se consuma ca atare sau indulcita dupa gust, calduta, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.
Prezentare:
25 plicuri a cate 1,0
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie