Facebook Pixel

Ceai de Pedicuta 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR022
4,67 Lei

Ceai de Pedicuta sustine sistemul digestiv (contribuind la reglarea tranzitului intestinal) si urinar (ajuta la drenarea lichidelor corporale), creaza conditii favorabile pentru limitarea dependentelor comportamentale legate de consumul de alcool si tutun.

Utilizare:
Ceai: Pedicuta nu are voie sa fie fiarta, ci doar oparita cu apa in clocot. O lingurita rasa de pedicuta se opareste cu 1/4 litru de apa in clocot, apoi se lasa sa stea putin.
Se bea o cana de ceai , cu 1/2 ora inainte de micul dejun, inghititura cu inghititura.
In cazul unor tulburari functionale de natura hepatica doua cani pe zi.
Cataplasma: (perna cu pedicuta): Cu pedicuta uscata (in functie de dimensiunea locului cu spasme sau carcei, se iau 100- 300 grame) se umple o perna care se pune noaptea peste respectivele portiuni dureroase.
Perna isi mentine eficacitatea timp de cel mult un an.

Prezentare:
50 g

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. Se administreaza cu prudenta in caz de diaree cronica, enterocolita sau colita de fermentatie, pentru a nu produce iritatii cu spasme intestinale.
Nu se administreaza in perioada sarcinii si alaptarii

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro