Facebook Pixel

Ceai de Cretisoara 50g, Dorel Plant

în stoc
Cod
DOR016
5,18 Lei

Cretisoara este considerata o planta benefica pentru femei deoarece, in primul rand ajuta la echilibrarea si functionarea corecta a aparatului genital feminin.

Efecte si beneficii Ceai de Cretisoara

Intern: functionarea normala a sistemului hormonal feminin si reducerea starilor neplacute care apar pe perioada ciclului menstrual, combaterea riscului de sangerare.

Extern: reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale, mentinerea sanatatii mucoasei vaginale, reducerea riscului de sangerare.

Utilizare:
Infuzie: se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop terapeutic se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Extern: in leucoree se fac spalaturi vaginale cu macerat sau cu infuzie de planta, in fisuri anale se fac spalaturi sau bai de sezut cu macerat sau cu infuzie de planta, in hemorizi si epistaxis se fac tamponari locale sau comprese cu maceratul sau cu infuzia de planta.

Prezentare:
50 g

Se administreaza cu prudenta la pacientii cu hipercoagulabilitate sanguina. Contraindicat in caz de alergie la cretisoara.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro