Scrieți o recenzie
Coada calului este o planta cu calitati nutritionale deosebite, continand siliciu si calciu in concentratii importante. De asemenea, aceasta planta contine si fier, magneziu, mangan, potasiu, fosfor, seleniu, sodiu si zinc, dar si vitamine precum A, B2, B3, B5, C si E.
Efecte si beneficii Ceai de Coada calului
- reducerea disconfortului care apare la nivelul articulatiilor ligamentelor si tendoanelor
- functionarea normala a sistemului urinar prin ameliorarea diurezei
- reducerea riscului de sangerare
- protejarea mucoasei gastrice prin normalizarea secretiei de suc gastric
- contribuie la procesul de remineralizare al tesutului osos
- consolidarea tesutului conjunctiv prin stimularea sintezei de colagen.
Utilizare:
Infuzie: Peste 1-2 plicuri se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute la infuzat la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Prezentare:
30g (20 dz x 1.5 g)
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie