Carbune medicinal 60 cps

nici unul

Carbune medicinal este un ingredient natural, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori care au proprietatea de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv

Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18526
28,00 RON

Descriere Carbune medicinal

Carbune medicinal este un ingredient natural, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori care au proprietatea de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv. Practic, carbunele se comporta ca un burete, care absoarbe toxinele cu care intra in contact.
- contribuie la mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului
- contribuie la functionarea normala a intestinelor si la procesele normale de excretie a toxinelor si a deseurilor din organism.
Recomandari Carbune medicinal:
- balonare, sindromul colonului iritabil
- diaree, toxiinfectii alimentare, colita, colita ulcerativa
- intoxicatii cu alcool
Carbunele medicinal este cel mai simplu si eficient remediu contra tulburarilor gastro-intestinale, fiind practic lipsit de efecte adverse. Se va administra, insa, cu prudenta pe termene lungi, de ordinul lunilor, deoarece alaturi de materiile toxice, poate absorbi si vitamine sau oligoelemente necesare organismului.
Compozitie:
Carbune vegetal, pulbere .... 300 mg;
Capsula de gelatina.
Administrare:
Copii 3-6 ani: 1 capsula/zi;
Copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi;
Copii peste 12 ani si adulti: 1-3 capsule/zi.
Prezentare:
60 capsule
Contraindicatii: Constipatie cronica.
Mai multe informații
Producatori DVR Pharm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCarbune medicinal 60 cps