Facebook Pixel

AHCC® 500mg 60 cps, Vitals

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
VIT4
  • fabricat folosind un proces de productie brevetat
  • bogat in alfa-glucani
  • AHCC® este o marca inregistrata a Amino Up Co., Ltd. Japonia
  • ofera beneficii unice de modulare a sistemului imunitar.
289,25 Lei

AHCC (Compusi Activi Corelati cu Hexoza) este obtinut dintr-un extract din ciuperca Shiitake (Lentinula edodes), procesul de fabricatie patentat asigura un continut ridicat de alfa-glucani si polizaharide care apar in mod natural in cantitati mici in ciupercile shiitake.

Ciupercile shiitake sunt cultivate intr-un mediu lichid in extract de tarate de orez, modificarea enzimatica se obtine prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare

Prin eliminarea oricarei incalziri in timpul procesului de fabricatie, componentele naturale sensibile ale extractului sunt pastrate intacte.

Procesul de fermentare dureaza aproximativ patruzeci de zile, pentru fiecare lot se utilizeaza aceeasi cultura initiala, astfel se poate garanta o compozitie si o calitate inalta a produsului obtinut in urma acestui proces.

O componenta majora a AHCC o reprezinta alfa-glucanul acetilat. Masa moleculara a alfa-glucanului este de aproximativ 5000 daltoni.
Pentru comparatie, extractele dintr-un numar de alte ciuperci medicinale (de exemplu ß-glucan) au o greutate moleculara de 7-8 ori mai mare.
Datorita masei sale moleculare scazute, alfa-glucanul este foarte bine absorbit de celulele sistemului imunitar, deoarece trece prin membranele celulare mult mai usor fiind rapid absorbit si procesat de diferitele structuri ale celulei.

AHCC este fabricat in Japonia din anul 1989 de catre companie Amino Up Co. folosind un proces de fermentare, apoi purificarea si uscarea se face prin refrigerare

Efecte si beneficii AHCC

- contribuie la echilibrarea sistemului imunitar
- bogat in nutrienti, inclusiv aminoacizi, minerale si oligozaharide
- sustine mentinerea structurii si a functiilor hepatice normale
- creste activitatea celulelor ucigase naturale NK
- sustine potentarea efectelor benefice in chimio si radioterapie si reducerea efectelor secundare: greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, toxicitate hepatica, anemie, trombocitopenie, neutropenie, leucopenie, scadere ponderala, infectii oportuniste
- poate fi utilizat alaturi de terapia conventionala la pacientii cu cancer, HPV, boli autoimune etc.
- fabricat printr-un proces standardizat

Compozitie:
Per capsula
AHCC .... 500 mg
din care
    Alfa-glucani .... 50 mg

Alte ingrediente: ulei de rapita (Brassica rapa), capsula vegetala (Pullulan, din amidon fermentat de manioc), dextrina, agent de incarcare (celuloza microcristalina [gel de celuloza]), alfa-ciclodextrina.

AHCC Vitals este o marca inregistrata a Amino Up Co. Ltd.

Administrare:
Luati 1 capsula de doua ori pe zi cu apa la masa.
Daca exista o nevoie crescuta, luati 3 capsule de doua ori pe zi.
Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.

Prezentare:
60 capsule vegetale

Notificare SNPMAPS 16561/25.05.2023

Despre producator

Vitals este o companie independenta olandeza fondata in anul 1988 cunoscuta pentru investitiile sustinute in cercetare, prin acuratetea si minutiozitatea cu care garanteaza puritatea materiilor prime, precum si prin cunostintele stiintifice si ortomoleculare de care a dat dovada in 35 de ani de activitate.

Calitatea produselor Vitals este determinata de materiile prime selectate, dozele bazate pe studii, compozitiile sofisticate si biodisponibilitatea excelenta.

Materiile prime selectate sunt de inalta calitate si inovatoare au o baza stiintifica solida (de preferinta pe baza unor studii cu materia prima corespunzatoare).
Prin urmare se prefera furnizorii care sunt descoperitori sau dezvoltatori ai unei anumite materii prime.
Acesti specialisti investesc adesea in metode de productie si cercetare stiintifica si au cunostinte si pasiune pentru o materie prima.
Acest lucru ofera mai multa siguranta cu privire la efectul unei substante.

Produsele Vitas sunt prezente pe pietele din Germania, Olanda, Austria si Elvetia cat si pe mai multe marketplace-uri Amazon.

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro