Facebook Pixel

Uniseptin 60 cps, Konig Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
KNG22
100,70 Lei
Producator

Urispetin cu d-manoza

Supliment alimentar, adjuvant in cazul infectiilor cailor urinare.
Compozitia de d-manoza, cranberry si ienupar canadian ajuta la elimina bacteriei E. coli si favorizeaza diureza.
Recomandat in caz de infectii urinare, cistite persistente sau recurente cauzate de infectia cu E. coli.

Simptomele unei infectii de tract urinar pot fi: senzatie de arsura la urinare, urinari repetate si in cantitati mici de urina, febra, frisoane, dureri de spate sau in partea de jos a stomacului, stare de voma, urina de culoare inchisa, tulbure sau urat mirositoare.
Pana recent pentru infectia la tractul urinar (de asemenea, cunoscuta sub denumirea de cistita), sau infectia migrata pana la nivel de rinichi se recomanda in exclusivitate tratamentul cu antibiotice. Problema cu antibioticele este ca rezolva o problema si induc o alta si anume distrug flora intestinala “buna” conducand la aparitia candidozei sau altor infectii fungale. In plus, antibioticele nu sunt eficiente importriva bacteriei E. Coli.

E. Coli se ataseaza cu tentaculele de peretele tractului urinar dezvoltandu-se apoi in colonii care migreaza de-a lungul peretelui, putand ajunge pana in rinichi.
In peste 90% din cazuri, bacteria care cauzeaza infectia urinara este Escherichia Coli (E. coli). Aceasta bacterie poseda tentacule cu care se ataseaza peretilor uretrei, vezicii urinare si rinichilor. Cu ajutorul tentaculelor E. coli migreaza tot mai sus pe tractul urinar unde formeaza colonii, dand nastere la infectii masive.

D-manoza este o substanta care se gaseste in mod natural, dar in cantitati mai mici in fructele de cranberry.
D-manoza se ataseaza puternic de tentaculele bacteriei E. coli in asa fel incat aceasta nu se mai poate mentine atasata de peretii sistemului urinar si este eliminata prin fluxul de urina. Pe perioada tratamentului se recomanda deci marirea fluxului de urina prin consumarea de mai multe lichide.

Uriseptin contine si un diuretic sub forma extractului concentrat x4 de ienupar canadian (Juniperus Communis).
Peste 99% din cazurile de infectii urinare pot fi rezolvate fara antibiotice administrand fie Uriseptin sau daca infectia este complicata si de alte bacterii in afara de E. Coli se va asocia cu Goldenseal Coptis C.

Compozitie:
D-manoza extrasa din rasina de Betula Pendula ... 300 mg
Juniperus Communis (ienupar) extract 4:1 ...145 mg
Cranberry extract din suc ... 200 mg

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb.

Administrare
Modul recomandat de administrare: 2 capsule pe zi sau conform sfatului medicului.

Recomandari
Se recomanda a se administra minimum 4 saptamani.
Administrati cu suficiente lichide.

Atentionari
Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti gravida sau alaptati.
Consultati medicul daca simptomele mai persista dupa 4 saptamani.
Consultati medicul inainte de administrare daca administrati subtietoare de sange, daca suferiti de pietre la rinichi sau suferiti de insuficienta renala grava (contraindicatii la diureza).

Prezentare:
60 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUniseptin 60 cps, Konig Nutrition