Facebook Pixel

Squalene-E (scualena) pura 120 cps, Organika

Disponibilitateîn stoc
SKU
ORK79
195,70 Lei
Producator

Squalene-E (scualena) pura

Centrophorus artomarginatus este un rechin care traieste in oceane la mare adancime, fara lumina si cu foarte putin oxigen.

Cum reuseste sa traiasca in asemena conditii?

Acest animal primitiv a supravietuit neschimbat timp de 400 de milioane de ani. Un fapt interesant este ca acest animal nu se imbolnaveste nu numai de cancer, dar nici de alte afectiuni. Un alt lucru interesant este dimensiunea ficatului care reprezinta 25-30% din greutatea corpului.

Dr. Tsujimoto din Japonia a decoperit in ficatul acestui rechin o substanta specifica denumita ulterior scualena, avand formula chimica C30H50.

Scualena este o hidrocarbura nesaturata care poate sa produca oxigen prin combinarea cu apa. S-au efectuat numeroase cercetari asupra proprietatilor acestei substante si s-a tras concluzia ca este un purtator excelent de oxigen. Dr. Noguchi afirma ca la baza “initierii tuturor bolilor grave, inclusiv cancerul, sta lipsa de oxigenare la nivel celular”. O buna oxigenare a celulelor da un boost exceptional sistemului imunitar si in acelasi timp opreste procesele celulare degenerative si mutagenice.

Organika ofera o forma de scualena de calitate ultrapura si cu o potenta maximalizata la 1000 mg / capsula.

Compozitie:
Scualena pura din ulei de ficat de rechin .... 860 mg
Vitamina E .... 5 mg

Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten, porumb.
Administrare

Administrare:
1-3 capsule pe zi sau conform recomandarilor medicului.

Prezentare:
120 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSqualene-E (scualena) pura 120 cps, Organika