Facebook Pixel

Ginkgo (biloba) Gold Memory 60mg 60 tbl, Provita Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
PVN38
47,50 Lei
Producator

Ginkgo (biloba) Gold Memory

Extractul din frunze de Ginkgo biloba este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete).

Una din problemele legate de administrarea de extrase de Ginkgo biloba este prezenta acidului ginkgolic, o componeta alergenica si toxica. Desi o componenta minora, administrata pe termen lung poate induce efecte secundare. Ginkgo Gold Memory contine un extract standardizat de Ginkgo Biloba din care s-a eliminat acidul ginkgolic. Fata de alte produse, Ginkgo Gold Memory contine inca doua ingrediente sinergice foarte importate pentru activitatea cerebrala: extract standardizat din Ginseng siberian (Eleutherococcus Senticosus) si acid L-glutamic.

Ginsengul Siberian inbunatateste functia cerebrala, concentratia si memoria. Acidul L-glutamic este un neurotransmitator esential pentru functiile creierului responsabile pentru: cognitie, memorie si capacitatea de a invata.

Ginkgolide, un grup de substante unice, strict specifice pentru Ginkgo biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si prevenirea trombozei.

Substante flavonoidice (flavonoheterozide) actioneaza ca vitamina P (sau factor de permeabilitate): se leaga de proteinele intracelulare, scade permeabilitatea capilarelor sangvine si le creste rezistenta.

Bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru GABA (acidgama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia.

Vitamina C, beta-caroten, acizi organici (kinurenic, shikimic, benzoic), taninuri, polioli, steroli.

Compozitie:
Extract standardizat din frunze de Ginkgo biloba (EGb) .... 60 mg
Continand:
Glicozide flavonice (flavonoherteozide) .... 24%
Terpene lactonice (flavonoheterozide ) .... 6%
Bilobalida .... 2,5%
Ginseng siberian 0.8% PE .... 100 mg
(Eleutherococcus Senticosus)
Acid L-glutamic .... 50 mg

Administrare:
Pentru intretinere: 1-2 tablete/zi
In caz de probleme circulatorii periferice si cerebrale: 2-3 tablete/zi
Pentru Alzeimer, dementa senila, Parkinson: 3-4 tablete/zi
Tulburari de memorie: 2-3 tablete/zi
Pentru efort mental intens: 3 tablete/zi

Prezentare:
60 tablete

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGinkgo (biloba) Gold Memory 60mg 60 tbl, Provita Nutrition