Facebook Pixel

Formula Candida 90 cps, Organika

72,20 Lei
DisponibilitateEpuizat din stoc
SKU
ORK43
Producator

Formula Candida

Formula Candida este un produs obtinut din surse naturale,  care ajuta la combaterea eficienta a candidozei, contine contine o combinatie de ingrediente cu puternice proprietati antifungice acid caprilic,  pau d'Arco, praf de usturoi, pulbere de oregano, extract din seminte de grapefruit.

Acid caprilic – puternic antifungic, care distruge candida, restabilind aciditatea gastrica, aducand-o la nivelul sau normal.
Usturoiul - sustine sanatatea cardiovasculara, are proprietati antivirale, antibacteriane si proprietati antifungice.  
Oregano - extractul de oregano are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice.  
Grapefruit Seed Extract - puternic antiviral, antibacterian, antiparazitar cu proprietati antifungice. Derivat din bioflavonoide gasite in semintele si pulpa, acest extract versatil poate fi folosit pentru paraziti, Candida, herpes, ciuperci si diareei calatorului.

Compozitie:
Acid Caprilic …. 250 mg
Pau d'Arco …. 130 mg
Usturoi …. 90 mg
Oregano (frunza) …. 60 mg
Extract din seminte de grapefruit …. 50 mg

Administrare:
Ziua 1 - 7 …. 2 capsule pe zi (Dimineata + Seara)
Ziua 8 - 11 …. 3 capsule pe zi (1 Dimineata + 2 Seara)
Ziua 12 – 27 …. 4 capsule pe zi (2 Dimineata + 2 Seara)

Recomandari:
Dupa terminarea tratamentului se recomanda suplimentarea cu Acidophilus Lactobacilus Activ pentru refacerea florei bacteriene  Se mai poate asocia si cu Curatitorul de Colon  care de asemena contribuie la eliminarea mico-toxinelor candidei acumulate in intestinul gros si colon.
Administrarea Curatitoruli de Colon se va face fie simultan cu Formula Candida fie dupa terminarea acesteia.
Candidoza Vaginala caracterizata prin iritatii, mancarimi, scurgeri vaginale: se vor face in paralel cu tratamentul oral cu Formula Candida si spalaturi vaginale cu infuzie de pulbere din scoarta de Pau d'Arco (se folosesc 2-3 capsule desfacute)  de preferinta inainte de culcare, precum si introducrea seara adanc in vagin a 1-2 capsule de Acidofilus Lactobacilus Activ.
In cazul in care nu s-a administrat suplimentar Pau d'Arco concomitent cu Formula Candida, ca o masura de siguranta, pentru candidozele mai grave, unii nutritionisti recomanda continuarea cu un flacon de Pau d'Arco.

Prezentare:
90 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFormula Candida 90 cps, Organika
Rating-ul dumneavoastră