BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex) 120 cps

64,00 RON
în stoc
SKU
SKU17942

BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex) contine L-Glutamina si alti aminoacizi esentiali pentru sustinerea organismului in perioade de stres, efort intelectual si traume.

Descriere BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex)

BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex) contine L-Glutamina si alti aminoacizi esentiali pentru sustinerea organismului in perioade de stres, efort intelectual si traume.
 
Leucina, izoleucina si valina sunt aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea este necesar aport din exterior. Glutamina este un aminoacid semiesential, care poate fi sintetizat de organism, dar in perioade de stres, traume, efort intelectual, excesul de cortizol eliberat epuizeaza rezerva de glutamina din corp, de aceea este necesar aportul din exterior.
 
BCAA (Branched Chain Amino Acid Complex) contribuie la:
- sustinerea organismului in stari catabolice (la nivelul organismului predomina procesele distructive) produse de arsuri, infectii, traume, interventii chirurgicale, transplant de maduva osoasa, tratamente cu glucocorticoizi (efect anabolizant asupra muschilor)
- cresterea rezistentei fizice: participa la producerea de ATP – nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule
- reducerea afectarii neurologice si psihice produsa de tulburari ale functiilor hepatice, malnutritie proteica sau consum excesiv de alcool:
   - participa la sinteza hepatica a proteinelor si a glicogenului
   - imbunatateste metabolizarea hepatica a amoniacului
- reducerea greutatii corporale fara afectarea masei musculare in regimurile hipocalorice: reduce tesutul adipos
 
Compozitie:
Per 2 capsule
L-Glutamina .... 500 mg 
L-Leucina .... 300 mg 
(aminoacid cu lant ramificat) 
L-Izoleucina .... 150 mg 
(aminoacid cu lant ramificat) 
L-Valina .... 150 mg 
(aminoacid cu lant ramificat) 
Vitamina B6 .... 5 mg 
 
Administrare:
Cate 2 capsule de 1-2 ori/zi cu lichide  inainte sau dupa antrenament, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
 
Prezentare:
120 capsule
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBCAA (Branched Chain Amino Acid Complex) 120 cps
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro