Astragalus pulbere bio 125g

18,00 RON
în stoc
SKU
SKU17685

Astragalus reprezinta una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, folosita de mii de ani ca tonic general al organismului. Este renumita pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

Descriere Astragalus pulbere bio

Astragalus reprezinta una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, folosita de mii de ani ca tonic general al organismului.  Este renumita pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.
 
Pulberea de astragalus este bogata in saponinele, flavonoidele, polizaharidele, fitosteroli si aminoacizi. Saponinele si flavonoidele au proprietati antioxidante, in plus saponinele au si efect hepatoprotector.
 
Efecte adjuvante Astragalus pulbere:
 -are calitati adaptogene, ideala pentru rezistenta la stres
 -nemaipomenita in gripe si raceli
 -reduce febra
 -ajuta in astm, reduce simptomul alergiilor
 -benefica in anemii
 -sprijina sistemul cardio vascular
 -ajuta in diabet
 -reduce tensiunea arteriala
 -ajuta in problemele digestive.
 
Administrare:
Consumati 2 lingurite pe zi in suc de fructe, legume, smoothies, sau puteti chiar prepara ceai din aceasta pulbere.
Se poate adauga in mancaruri, are un gust placut. Se poate adauga in sucul proaspat de fructe sau legume, in smoothies, retete raw, etc.

Prezentare:
125 g
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAstragalus pulbere bio 125g
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro