Facebook Pixel

Zinc Forte 60 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER104
30,52 Lei

Zinc Forte este un produs cu absorbtie ridicata, asigurata de forma superioara de Zinc bisglicinat cu o concentratie de 30 mg/capsula.

Zinc Forte are o formula complexa cu Vitamina B6 si Vitamina C care asigura absorbtia Zincului in organism. Astfel, Zinc Forte se recomanda ca un produs complex, dedicat pentru fortificarea sistemului imunitar si reducerea starilor de oboseala care pot slabi imunitatea.

Efecte si beneficii Zinc Forte

- fortifica activitatea sistemului imunitar
- asigura sanatatea sistemului osos, a pielii, parului si unghiilor
- sustine procesul de diviziune celulara
- reduce starile de oboseala si extenuare
- protejeaza celulele de stresul oxidativ
- asigura metabolismul energetic normal
- creste rezistenta sistemului nervos

Efecte adjuvante:
- deficiente imunitare
- stari de oboseala, epuizare
- raceli
- gripe
- infectii respiratorii
- par si unghii fragile, psoriazis, acnee
- deficit de testosteron
- intarirea sistemului osos
- functionarea normala a sistemului genito-urinar masculin

Zincul este un mineral esential, implicat in majoritatea proceselor vitale din corp. Intervine asupra functiilor sistemului imunitar, regleaza secretiile hormonale, sustine procesul de crestere si regenerare a tesuturilor, intervine in formarea sistemului osos, scade inflamatia si actioneaza ca antioxidant. In majoritatea cazurilor, deficienta de Zinc este cauzata de aportul insuficient de Zinc din alimentatie.

Eficienta ridicata a Zincului Forte este asigurata de forma superioara de Zinc, Zinc bisglicinat – 30 mg/capsula. Zincul bisglicinat este 100% tolerat de catre organism, se absoarbe complet la nivel intestinal si nu blocheaza absorbtia altor elemente nutritive. Astfel, Zinc Forte are o absorbtie ridicata in organism si o eficienta garantata pentru fortificarea sistemului imunitar, raceli, gripe sau afectiuni ale cailor respiratorii.

Zincul are o actiune remarcabila asupra sistemului imunitar pentru ca actioneaza in mai multe directii: stimuleaza dezvoltarea celulelor imunitare T, asigura procesul de moarte celulara a agentilor patogeni (bacterii, fungi, virusuri), corecteaza inflamatia si previne formarea inflamatiei cronica, limiteaza acumularea de bacterii si formarea de mucus la nivelul cailor respiratorii.

Compozitia produsului este completata cu Vitamina C naturala nativa, extract standardizat din Acerola. Actiunea sinergica a complexului de elemente din Vitamina C naturala asigura o absorbtie si o eficienta mult mai mare si rezultate mult mai rapide, fara efecte adverse. Vitamina C naturala nativa stimuleaza capacitatea naturala de aparare a sistemului imunitar si reduce riscul de dezvoltare a bolilor pulmonare cronice.

Alaturi de Vitamina C naturala, Vitamina B6 asigura absorbtia Zincului si formula complexa a produsului Zinc Forte. Vitamina B6, sau piridoxina, regleaza starile emotionale, reduce efectele stresului si combate oboseala, factori care pot afecta buna functionare a sistemului imunitar.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Zinc Bisglicinat furnizând 28.5% Zinc .... 106 mg
Extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C .... 75 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) .... 20 mg
Pulbere din fructe de Maces (Rosa Canina) .... 175 mg

Administrare:
Cate 1 capsula pe zi

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro