Facebook Pixel

Zinc Citrate 50mg 90 tbl, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF1
44,60 Lei

Zincul este un mineral esential care se gaseste aproape in toate celulele. Stimuleaza activitatea la aproape 100 de enzime, care sunt substante ce promoveaza reactiile biochimice din organismul uman. Zincul este esential pentru sistemul imunitar, este necesar in procesul de vindecare a ranilor, contribuie la simturile de miros si gust si este foarte necesar in sinteza ADN.

Zincul este, de asemenea, necesar pentru femeile insarcinate, pentru copii si adolescent.

Deficienta de zinc, in special, la barbatii cu varsta peste 40 de ani, mareste riscul aparitiei adenomului de prostata. La adulti, deficienta de zinc rezulta in subtierea si ruperea firului de par, unghii friabile, dureri articulare, oboseala, tulburari de vedere, diaree, impotenta. Deficienta de zinc la copii poate duce la deficiente de crestere, intarzierea pubertatii, subdezvoltare sexuala.

Zincul este un mineral important pentru sistemul imunitar. Citratul de zinc este una dintre formele cele mai bio-absorbabile de Zinc.

Compozitie:
Per comprimat
Zinc (din citrat de zinc) .... 50 mg
Agent de incarcare: celuloza microcristalina
Agent antiaglomerant: acid stearic, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu
Fara: conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, fara gluten, soia, alune, lactoza, grau, oua, citrus, peste, crustacee, produse de origine animala, sare, zahar, amidon, sare, levuri, organisme modificate genetic.

Administrare:
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): luati o jumatate (1/2) comprimat pe zi (25 mg – 250% VNR*) la masa sau conform recomandarii profesionistului de sanatate, la interval de minim doua ore fata de alte medicatii.

Prezentare:
90 tablete

Recomandare
Pentru utilizare pe o durata de peste 12 saptamani solicitati sfatul unui specialist de sanatate.

Atentionari
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
A nu se administra persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente;
Cereti sfatul specialistului de sanatate inainte de a folosi suplimente alimentare, daca sunteti insarcinata sau daca alaptati.
Suplimentarea de durata a zincului poate induce o carenta de cupru. Daca nu sunteti sigur daca luati suficient cupru, consultati un specialist de sanatate inainte de autiliza acest produs.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro