Facebook Pixel

White Willow Bark (Aspirina organica) 400mg 50 cps, New Roots

în stoc
Cod
NRO4
95,41 Lei

White Willow de la New Roots este un produs de inalta calitate si puritate obtinut din plante cultivate biologic si nemodificate genetic.

Salix alba este o specie de salcie care difera de salcia obisnuita in sensul ca nu atarna in jos, ci creste mai degraba ca un copac. Scoarta contine substanta Salicina, care este de fapt aspirina originala folosita de medici pana la aparitia medicamentelor de sinteza. O copie chimica (inexacta) a Salicinei este acidul acetilsalicilic (ASA) adica Aspirina de sinteza.

White Willow se administreaza asemanator aspirinei, dar fara a avea efecte secundare cum ar fi iritarea mucoasei stomacale.

Ca si aspirina, White Willow Bark (Dispirin), acest produs reduce febra, reduce durerea, previne migrenele, ajuta la preventia anumitor tipuri de cancer, reduce posibilitatea unui infarct (precum Aspirina Kardio), reduce inflamatia cauzata de reumatism si durerile cauzate de artrita.

Printre alte beneficii se mai poate mentiona si posibilitatea de a reduce riscul de cancer la colon, rect, esofag sau stomac.

Compozitie:
Per capsula
Pulbere din scoarta de Salcie (Salix alba) .... 400 mg
Capsula din carbohidrati vegetali si apa purificata .... 107 mg
Stearat de magneziu vegetal – agent antiaglomerant .... 4 mg
Nu contine: agenti de conservare, arome sau coloranti artificiali, produse lactate, gluten,, amidon, grau, fermenti, soia, citrice, oua.

Administrare:
Modul recomandat de utilizare (doar pentru adulti): cate trei capsule vegetale de trei ori pe zi sau cum va recomanda specialistul.

Prezentare:
50 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro