Facebook Pixel

Vitamina A 10.000UI 90 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF5
30,54 Lei

Vitamina A

Vitamina A este o vitamina liposolubila (solubila in grasimi), cu rol esential in organismul uman, se prezinta sub doua forme de baza: vitamina A "obisnuita" care se gaseste in uleiul de peste si in produsele de origine animala si beta-carotenul care este un carotenoid intalnit in plante cunoscut si sub denumirea de provitamina A.

Esential pentru multe procese corporale vitamina A contribuie la sanatatea vederii fiind deosebit de importanta pentru mentinerea vederii nocturne.

Vitamina A este un antioxidant necesar organismului pentru a neutraliza formarea de radicali liberi si pentru a proteja organismul impotriva afectarii celulare.
Este important pentru mentinerea pielii si mucoaselor sanatoase, sustine functia imunitara si ajuta la dezvoltarea si sanatatea oaselor si a dintilor.

Carenta in Vitamina A conduce la piele uscata cu aspect imbatranit si conduce la ingrosarea pielii la nivelul talpilor si a palmelor.

Vitamina A de la Natural Factors este obtinuta din uleiul de ficat de cod, care este supus unui proces numit distilare moleculara avansata pentru a proteja uleiurile in timpul procesarii, asigurandu-se ca in acelasi timp nu exista contaminari cu metale grele sau chimice.
Vitamina A este incapsulata intr-o baza de ulei organic de in si vitamina E, pentru o protectie suplimentara antioxidanta, precum si pentru o absorbtie crescuta.

Compozitie:
Vitamina A (palmitat) (ulei de ficat de cod) .... 10.000 UI (3000 mcg RAE)

Alte ingrediente: capsula moale din gelatina, glicerina, apa purificata, ulei organic din seminte de in, vitamina E.

Administrare:
Adulti: cate o (1) capsula, o data la doua zile sau conform recomandarii medicului.

Prezentare:
90 capsule moi

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro