Facebook Pixel

Vitex 0.5/10 30 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER5
18,45 Lei

Fructul castitatii sau Vitex Agnus Castus este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. Are o multime de beneficii asupra sanatatii tractului genital, a secretiei de hormoni in vederea reproducerii si combaterii efectelor sindromului premenstrual.

Efecte si beneficii Vitex 0.5/10 

- sustine secretia hormonului fertilitatii
- sustine functiile reproductive
- mentine concentratia, in productia de lapte mamar, la nivelul ei optim
- mentine sanatatea sanilor
- confort fizic in timpul menstruatiei

Efecte adjuvante:
- fertilitate feminina
- echilibrarea hormonala
- sindromul premenstrual
- dismenoree
- amenoree
- combaterea stresului

Cercetarea clinica moderna si utilizarea traditionala a Vitex si-au demonstrat capacitatea de a ajuta la echilibrarea hormonilor de fertilitate. Deoarece Vitex nu contine hormoni, are o actiune favorabila, blanda si directa asupra corpului. Spre deosebire de un medicament sintetic rafinat care forteaza organismul sa se schimbe, Vitex lucreaza pentru a hrani si a sustine sistemul, generand echilibru pe termen lung.

Nivelul scazut al hormonului fertilitatii in sange este o posibila cauza pentru sterilitatea feminina. Vitex 0.5/10 Zen Forte mareste nivelul hormonului fertilitatii si de hormon ce determina ovulatia si scade nivelul productiei laptelui mamar. Astfel, ajuta organismul sa-si mareasca productia proprie de hormon care promoveaza ovulatia, care, la randul sau, creste nivelul hormonului fertilitatii in timpul fazei luteale a ciclului. S-a demonstrat ca Vitex stimuleaza formarea corpusului luteal. Corpul luteal este responsabil pentru secretia hormonului fertilitatii.

Potrivit cercetarilor din ultimii ani, aceasta planta contine hormoni naturali si compusi antioxidanti, uleiuri volatile si alcaloizi. Aceste ingrediente medicinale puternice contribuie la echilibrarea efectelor cresterii hormonilor in timpul ciclului menstrual care provoaca sangerari si crampe abdominale. De asemenea, concomitent, Vitex 0.5/10 Zen Forte reduce avansarea simptomelor bolii cresterii mucoasei care tapeteaza peretii interni ai uterului, in cu totul alta parte decat la locul potrivit precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezica urinara, intestin.

Unul dintre studiile publicate in “Journal of Women's Health and Gender-Based Medicine” in anul 2000, demonstreaza eficacitatea Vitex in simptomele premenstruale. Conform rezultatelor studiului deschis din Germania, 93% dintre participantii la studiu au raportat ca simptomele lor premensturale au scazut sau au disparut cu totul dupa tratamentul cu Vitex, pe parcursul a trei cicluri menstruale. Potrivit anchetatorilor, simptomele premensturale au fost asociate cu pana la 150 de simptome diferite, dintre care majoritatea se incadreaza in patru complexe clasice de simptome definite ca depresie, anxietate, pofta si hiperhidratare. La sfarsitul studiului, s-au observat scaderi semnificative in frecventa tuturor simptomelor. In ceea ce priveste tolerabilitatea, 94% dintre femei au evaluat preparatul Vitex ca bun sau foarte bun si nu au fost raportate efecte secundare grave.

Vitamina C
Este unul dintre cei mai siguri si eficienti nutrienti naturali ce ajuta corpul in protejarea impotriva deficientelor imunitare. Este utila in cazul asteniei, acidul ascorbic avand efect tonic, dar şi in cazul insomniilor ori anxietatii, deoarece contribuie la sintetizarea hormonului fericirii, substanta responsabila pentru starile de calm şi fericire. Datorita substantei active, acidul ascorbic, vitamina C este un bio-potentator al tuturor ingredientelor prezente in produsul Vitex 0.5/10 Zen Forte.

Compozitie:
Per 1 capsula
Extract 2-4:1 din fructe de Vitex Agnus-castus (Mielarea), standardizat cu 0,5% agnuzide .... 300 mg   
Extract din fructe de Vitex Agnus-castus (Mielarea), standardizat cu 10% flavonoide .... 110 mg   
Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C .... 10 mg  

Administrare:
1-2 capsule pe zi

Prezentare:
30 capsule       
    

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro