Facebook Pixel

Vitamina B3 (niacina) 100mg 100 cpr, Vitaking

în stoc
Cod
VK1417
37,02 Lei

Vitamina B3 (niacina) constituie un factor important in hranire, participand activ la metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor, deci la metabolismul general al organismului.

Primele simptome ale deficitului de niacina pot fi:
- oboseala
- reducerea capacitatii de contractie a muschilor;
- disparitia poftei de mancare;
- modificari ale aspectului pielii;
- boli dermatologice;
- mirosul neplacut al gurii;
- ulceratii ale cavitatii bucale;
- ulceratii ale buzelor;
- dureri de cap;
- tulburari ale somnului;
- dificultate de concentrare;
- stari depresive;
- nervozitate;
- sensibilitatea crescuta a gingiei;
- diaree si senzatie de greata.

Niacina are o legatura directa cu starea de spirit si dispozitia, caci hormonii echilibrului psihic depind de actiunea acestei vitamine. In consecinta, urmarile deficitului de niacina sunt depresiile, anxietatea si lipsa de incredere in fortele proprii.
Nici o alta vitamina si nici o alta substanta nutritiva implicata in metabolism nu patrunde atat de profund in zona limitrofa dintre trup si suflet. In aceasta consta unicitatea fascinanta a acestei vitamine.

Eficienta acestei vitamine sporeste prin asociere cu vitaminele B15 B2, B5 si C, fiind diminuata de consumul de alcool, zahar, precum si de administrarea de sulfamide, somnifere, penicilina etc.

Compozitie:
Ingredient activ:
Vitamina B3 (acid nicotinic) .... 100 mg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, acid nicotinic, celuloza microcristalina, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Administrare:
Doza zilnica recomandata: un sfert de comprimat la doua zile.

Prezentare:
100 comprimate

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro