Facebook Pixel

Vitamin E 400UI 50 softgels, Solgar

în stoc
Cod
SOL155
91,42 Lei
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.

Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii antioxidanti solubili in grasimi ce protejeaza organismul uman impotriva radicalilor liberi.

Efecte adjuvante Vitamin E

- alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului. 
- are abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici. Acest lucru permite  alimentarea mai bogata a celulelor rosii cu oxigenul pur pe care sangele il transporta catre inima si alte organe.
- joaca un rol esential in respiratia celulara a tuturor muschilor, in special a celor cardiaci si scheletici. 
-  face posibila functionarea acestor muschi si a nervilor cu mai putin oxigen, crescand astfel nivelul de rezistenta si vitalitate a acestora. Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitand transmiterea unui flux mai mare de sange catre inima. 
- contribuie la hranirea celulelor, la intarirea peretilor vaselor capilare si la protejarea celulelor rosii impotriva distrugerii de catre otravuri precum perhidrolul din sange.
 
Compozitie:
Per 1 capsula 
Vitamina E (400 UI, sub forma de d-alfa tocoferol) .... 268 mg 
Complex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) .... 18.5 mg
 
Administrare:
Adulti: 1 capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
 
Prezentare:
50 capsule moi
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro