Facebook Pixel
U-Cubes este un supliment cu multivitamine, care contine vitaminele si minerale esentiale necesare pentru satisfacerea eventualelor deficiente ce provin din dieta copiilor si contribuie la dezvoltarea lor sanatoasa.
 
In mod specific, acesta contine vitamina D care este necesara pentru cresterea normala a oaselor la copii si vitamina A, ce contribuie la mentinerea sanatatii oculare.
 
In plus, vitamina C din aceasta formula contribuie la functia normala a sistemului imunitar si de asemenea contine complexul de vitamine  B, care este necesar pentru metabolismul energetic. In cele din urma, formula este completata cu acid folic, care contribuie la dezvoltarea celulelor noi precum si alte elemente nutritive, cum ar fi calciu si zinc.
 
U-Cubes Children‘s Multi-Vitamin& Mineral Gummies contine jeleuri de mestecat în 3 arome delicioase: cirese, struguri, portocale!
 
Administrare:
Copii de 2 si 3 ani: se mesteca doua (2) jeleuri zilnic, sau conform instructiunilor medicului. 
Adulti si copii de 4 ani si mai în varsta: se mesteca patru (4) jeleuri zilnic sau conform instructiunilor medicului.
 
Prezentare: 
60 jeleuri
 
Nu contin pectina provenita din bovine sau porcine, coloranti sau arome artificiale, gluten, drojdie, grau, produse lactate.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro