Facebook Pixel

Tinctura de paducel 50ml, Hofigal

în stoc
Cod
HOF263
10,71 Lei

Tinctura de paducel are proprietati cardiotonice, vasodilatatoare coronariene, capilaro-protectoare, de imbunatatire a vascularizatiei cerebrale, hipotensive, antioxidante, hipocolesterolemiante, usor sedative.

Produsul asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei pentru mentinerea sanatatii inimii, cu actiune benefica asupra vaselor sanguine, a miocardului si asupra centrilor nervosi vasculari.

Efecte si beneficii Tinctura de paducel 

- stimuleaza activitatea cardiaca si functia miocardului, tonifica peretii capilarelor, ajuta la normalizarea tensiunii arteriale;
- are efect benefic in tulburari cardiace pe fond nervos, stari anxioase care insotesc menopauza, dificultatea de a adormi;
- sustine sanatatea inimii in special la persoanele slabite (mai in varsta cu tulburari cardiace), pentru intretinerea cordului senil si reglarea tensiunii arteriale;
- in mod traditional se foloseste pentru a reduce nervozitatea la adulti (mai ales in caz de percepere exagerata a batailor inimii) si la copii, mai ales in caz de tulburari ale somnului.

Compozitie:
Frunza si floare de paducel - Crataegi folium cum flore .... 20 g
Alcool etilic .... 60% v/v pentru 100 g solutie. 

Administrare:
Cate 10 - 15 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa, dupa mese, timp de 30 de zile sau in cure de lunga durata (minimum 6 luni).

Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Deoarece produsul poate potenta efectul glicozidelor cardiace de sinteza, administrarea concomitenta se face numai la recomandarea medicului (doza de administrare a acestora trebuie ajustata).

Prezentare:
50 ml.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro