Facebook Pixel

Tinctura de echinacea 50ml, Hofigal

nici unul

Tinctura de echinacea, are actiune de imunostimulare nespecifica, antiinflamatorie, antivirala (herpes simplex si virus gripal), antiseptica, antitumorala, antioxidanta, cicatrizant-reepitelizanta. Este recomandat pentru asigura aportul de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru efecte benefice in: infectii acute sau cronice ale cailor respiratorii (angina, faringite, bronsite, laringite); profilactic in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor gripale; herpes recidivant cu episoade de eruptii cutaneo-mucoase frecvente; infectii ale tractului urinar, procese inflamatorii din sfera uro-genitala; imunodepresie post chimio- sau radio-terapie; infectii cutanate bacteriene (indeosebi cele streptococice), psoriazis, neurodermite, varicela; osteomielita in asociere cu antibioterapie. Contraindicatii: copii pana la varsta de 5 ani; in sarcina si perioada de alaptare; SIDA, TBC, scleroza multipla. Precautii: lupus eritematos sistemic, poliartrita reumatoida, leucemii, boli limfoproliferative numai la recomandarea medicului. Nu este recomandabil ca administrarea produsului sa depaseasca o durata mai mare de 6-8 saptamani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Disponibilitateîn stoc
SKU
HOF158
9,53 Lei
Producator

Tinctura de Echinacea

Tinctura de Echinacea asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Efecte si beneficii:
- stimuleaza capacitatea de aparare naturala a organismului impotriva unor agresiuni interne sau externe si sustine mecanismele de aparare nespecifica impotriva unor contaminanti virali si microbieni, toxine;
- contribuie la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare in perioadele reci ale anului;
- sustine organismul in perioada de convalescenta (dupa tulburari functionale ale aparatului respirator si ale tractului uro-genital);
- imbunatateste starea generala a organismului, este tonic general in astenia de primavara.

Compozitie:
Echinacea herba - Echinacea .... 20 g
Alcool etilic .... 70% v/v pentru 100 g solutie.

Administrare:
Adulti: 20 - 30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.
Copii intre 12 - 16 ani: 10 picaturi de 3 ori pe zi diluate in 50 ml apa fiarta si racita.
Copii intre 5 - 12 ani: 5 picaturi de 3 ori pe zi diluate in 50 ml apa fiarta si racita (doza corespunzatoare unei fractiuni de aproximativ 1/4 din doza adultului raportata la varsta si greutatea corporala a copilului).
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Prezentare:
50 ml.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTinctura de echinacea 50ml, Hofigal