Facebook Pixel

Thyroid Caps 60 cps, Solaray

în stoc
Cod
SOL86
109,71 Lei
Thyroid Caps reprezinta o asociere de extracte ce ofera proprietati superioare pentru imbunatatirea functionarii glandei tiroide.

Thyroid Caps contribuie la:
- reducerea manifestarilor date de nivelul scazut al hormonilor tiroidieni: incertitudine, fobii, letargie, capacitate de invatare redusa, tulburari de memorie si de concentrare, exprimare verbala lenta, piele uscata si rece, mai rugoasa la nivelul coatelor si al genunchilor, fata umflata (edeme), cresterea in greutate, par si unghii fragile, ritm cardiac scazut, colesterol crescut, crampe musculare, intoleranta la frig, constipatie, tulburari de ciclu menstrual etc.
 
Compozitie:
Per 1 capsula
L-Tirozina .... 100 mg
(obtinuta prin fermentatie microbiana)
Iod .... 150 mcg
Magneziu .... 100 mg
(magneziu asporotat™)  
Zinc .... 3 mg
Cupru .... 0.1 mg
(cupru asporotat)
Mangan .... 3 mg
(mangan asporotat)
Molibden .... 50 mcg
Componente homeopate 100% naturale
fosfat de calciu 3x, fosfat de fier 3x, fosfat de sodium 3x, clorură de sodiu 6x
Extract de tiroida 150 mg
(fara tiroxina)(sursa bovina)
 
Administrare:
Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
 
Prezentare:
60 capsule
 
De-a lungul istoriei oamenii au folosit tesuturile glandulare si organele de la animale ca alimente si ca suplimente alimentare pentru a imbunatati starea generala de sanatate sau pentru a reduce simptomele specifice organelor respective. Terapia glandulara se bazeaza pe utilizarea unor extracte de glande si alte organe de origine animala pentru imbunatatirea functiei glandei sau organului similar din organismul uman. In sinteza, terapia glandulara poate fi definita ca o asociere benefica intre intelepciunea antica si medicina moderna. Tirozina stimuleaza, impreuna cu zincul, cuprul, magneziul, iodul, manganul si molibdenul producerea hormonilor tiroidieni. Hormonii tiroidieni contin o treime iod si doua treimi tirozina.
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro