Facebook Pixel

Tablete de curatare a toaletei 15buc, Sodasan

în stoc
Cod
SOD23
27,80 Lei

Tablete de curatare a toaletei

Avantaje produs: eficienta maxima de curatare in locuri greu accesibile, dizolva murdaria persistenta, ofera prospetime si este usor de utilizat. 

De asemenea, potrivit pentru purificarea rezervoarelor de apa si pisoare. Tabletele sunt ambalate individual.

Ingrediente:
(INCI): acid citric,carbonat de sodiu, celuloza, percarbonat de sodiu, sulfati de alchil C12-18 de sodi, sulfati de alchil C12-18 de sodi, ulei de rapita, glicerina, parfum.

Utilizare:
Se indeparteaza folia si se adauga tab-ul direct in apa. Se lasa vasul peste noapte, asftel indepartand murdaria persistenta sau calcarul.
Tab-ul se dizolva rapid si imediat afiseaza efectul de curatare efervescent. Lasati cel putin 30 de minute pentru a actiona si apoi se clateste.
Daca este necesar, repetati procesul.

Prezentare:
15 bucati

Avantaje de mediu: efectul WC-Tabs bazat pe acidul citric, cunoscut ca un material biodegradabil rapid si complet. La fel ca toate produsele SODASAN, detergentul de curatare efervescent pentru toaleta, este fara conservanti sau substante cu eliberare de clor, marcat cu logo-ul vegan.
Certificare: toate ingredientele indeplinesc criteriile stricte ale: Ecogarantie si Ecocert.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro