Facebook Pixel

Super Immune Ultra 60 cps, Provita Nutrition

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
PVN61
87,65 Lei

Super Immune Ultra este o formula ortomoleculara imbunatatita cu ultimele cunostinte stiintifice in domeniul imunologiei.

Hippophae rhamnoides L. (subsp. sinensis) este o subspecie de planta cross-over din Asia cunoscuta si sub denumirea de Catina alba chineza. Este o planta asemanatoare cu Catina europeana, dar are un continut diferit de fitonutrienti esentiali. Varianta “sinensis” poseda cel mai ridicat efect terapeutic si este cultivata in Asia la altitudini de 2500–4300 m. Aceasta varianta de planta contine Beta-sitosterol-beta-D-glucoside, o aglicona de Beta-sitosterol.
S-a demonstrat stiintific ca o combinatie ortomoleculara in raportul 100:1 de Beta-sitosterol:Beta-sitosterol-beta-D-glucoside, are un efect imunomodulator foarte puternic. Coaja fructului contine in plus o bogatie de substante flavone cu efect imunologic (quercetin, kaempferol, myricetin si isorhamnetin)

Fitosterolii
Cercetarile au aratat ca fitosterolii (steroli + sterolini) maresc considerabil activitatea celulelor ucigase (NK – Natural Killer Cells) care ataca, distrug si elimina din corp celulele canceroase, atat in faze precoce, cat si in faze avansate. Mareste, de asemenea, numarul componentelor sistemului imunitar ca de exemplu celulele-T, interleukin-2 si gama-interferon. S-au raportat numeroase cazuri de oprire a inaintarii bolii canceroase, precum si de vindecare totala prin autodistrugerea celulelor canceroase. Ajuta la eliminarea efectelor secundare ale chimoterapiei. Cel mai bioactiv sterol este Beta-sitosterol care trebuie sa fie prezent in concentratie de minimum 40%. Beta-sitosterol in combinatie cu Beta-sitosterol-beta-D-glucoside din Hippophae rhamnoides L. (subsp. sinensis) asigura majoritatea efectului imunomodulator.

AMLA (Phyllanthus emblica) este o ultima descoperire in domeniu. Extractul de emblica a facut obiectul unor studii recente care au dovedit eficienta acesteia in: boli autoimunitare, cancer, diabet, boli de ficat, boli cardiovasculare (pe fond autoimun), ulcer si alte afectiuni precum artrita reumatoidala si osteoporoza.

AMLA mareste capacitatea de raspuns a sistemului imunitar la infectiile bacteriene inclusiv E. Coli si Klebsiela. AMLA s-a dovedit eficienta in reducerea osteoclastelor, principala cauza a osteoporozei, actionand sinergic cu fitosterolii in reglarea raportului colesterol bun / colesterol rau.

Combinatia de steroli + sterolini + AMLA poate fi utila in bolile caracterizate prin reducerea activitatii celulelor NK incluzand: sidromul de oboseala cronica, hepatita virala (B si C), bolile autoimune precum scleroza multipla.

Ultimele cercetari indica necesitatea administrarii zilnice de vitamina D3 si zinc pentru sustinerea sistemului imunitar. Cum insa zincul poate conduce la o deficienta de cupru (esential in formarea celulelor rosii), orice formula trebuie sa contina si doza adecvata de cupru.

In sezonul gripal, Super Immune Ultra asociat cu un potentator de Glutationa precum produsul Hepatothione si eventual cu Astragalus 9000, au efectul unui vaccin antigripal cu spectru larg pentru simplul motiv ca sistemul imunitar devine capabil sa distruga rapid virusii sau bacteriile invadatoare.

Artrita reumatoidala este o boala autoimuna (sistemul imunitar propriu ataca articulatiile). Si totusi, medicina clasica o trateaza ca pe o artroza.
Desi este necesara si tratarea inflamatiei care cauzeaza dureri (in acest sens cel mai indicat fiind administrarea de Serra Plus) in paralel, insa trebuie neaparat modulat sistemul imunitar. In acest sens, administrarea de Super Immune Ultra este cea mai indicata terapie.

Bolile cardiovasculare sunt cauzate de inflamatii. Sistemul imunitar intra in actiune ori de cate ori apare o inflamatie, dar daca actioneaza prea puternic “poate face mai mult rau decat bine” in sensul ca ataca agresiv peretele arterelor, mareste productia de colesterol si depunerea acestuia pe peretii arteriali.
Super Immune Ultra regleaza acest proces, devenind astfel un element important in tratarea aterosclerozei si in reglarea raportului colesterol bun / colestrol rau

In cazul persoanelor care au cancer, chimoterapia si radioterapia au un efect devastator asupra sistemului imunitar. Administrarea de Super Immune Ultra, inainte si dupa aceste proceduri, ajuta la refacerea sistemului imunitar si implicit creste eficienta chimoterapiei si radioterapiei.

Efecte si beneficii Super Immune Ultra:
- gripa, raceala, febra;
- infectii;
- cancer;
- hipertrofie prostatica;
- imunodeficienta;
- sindrom autoimun;
- artrita reumatoidala;
- alergii;
- astm;
- boli infectioase;
- oboseala cronica, stres
- fibromialgie;
- hepatita B sau C;
- scleroza multipla;
- herpes;
- colesterol marit, diabet
- Lupus;
- afectiuni ale tiroidei;
- afectiuni digestive;
- ateroscleroza.

Compozitie:
Pulbere din fructe de catina (Hippophae rhamoides) .... 250 mg
Fitosteroli (din extract hidroetanolic din boabe de Soia (Glycine max)) .... 150 mg
Pulbere din fructe de AMLA (Phyllanthus emblica) .... 125 mg
Celuloza microcristalina (agent de incarcare) .... 135 mg
Capsula – hipromeloza .... 118 mg
Arabinogalactan (D-Galacto-L-arabinan) din scoarta de Zada (Larix dahurica) .... 20 mg
Bisglicinat de cupru (furnizeaza 1 mg.Cu/100%VNR*) .... 10 mg
Sulfat de zinc (furnizeaza 5 mg.Zn/50%/VNR*) .... 9,1 mg
Stearat de magneziu vegetal .... 5 mg
Colecalciferol (lanolina din lana de oaie, in baza de fosfat dicalcic) (furnizeaza 12,5 mcg. Vitamina D3 / 250% VNR*) .... 2,5 mg

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Nu contine: lapte si produse lactate, oua, gluten, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti artificiali.

Administrare:
1-2 capsule/zi. Se ia cu cateva ore inainte sau la cateva ore dupa consumarea de medicamente sau alte suplimente alimentare.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro