Facebook Pixel
Sulforaphane se gaseste in concentratii mari in legume crucifere (broccoli, varza de Bruxelles, conopida si varza), consumul de legume crucifere scade riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer, in special cancerul de colon si de prostata. 
Actiunea anticancer a sulforafanului este data de stimularea producerii in intestine a unor enzime, care asigura protectie impotriva radicalilor liberi, impotriva substantelor care deterioreaza ADN-ul precum si impotriva inflamatiei.
 
Efecte adjuvante Sulforaphane din Broccoli:
-  cancer de prostata , vezica urinara , ficat , ovare , colon si plamani
-  cancer de san
-  reduce nivelul bacteriei Helicobacter pylori
 
Cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter pylori, de la aceasata bacterie si pana la ulcerul gastric exista o cale directa.
Sulforaphane din broccoli  consumat regulat  poate oferi o solutie eficienta la problemele digestive luptand cu succes impotriva ulcerului stomacal.
 
Compozitie:
Concentrat de broccoli (Brassica oleracea var. botrytis) 20:1, standardizat la 0,4% sulphoraphane .... 400 mcg
Alte ingrediente: faina de orez (agent de incarcare), Broccophane (extract de Broccoli/Brassica cretica, cu 0,4% sulforafan), celuloza microcristalina (capsula), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).
 
Administrare:
1 capsule pe zi
 
Prezentare:
60 capsule.
 
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro