Sulforaphane din Broccoli 60 cps

nici unul

Sulforaphane se gaseste in concentratii mari in legume crucifere (broccoli, varza de Bruxelles, conopida si varza), consumul de legume crucifere scade riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer, in special cancerul de colon si de prostata

Disponibilitateîn stoc
SKU
SKU18386
41,00 RON

Descriere Sulforaphane din broccoli

Sulforaphane se gaseste in concentratii mari in legume crucifere (broccoli, varza de Bruxelles, conopida si varza), consumul de legume crucifere scade riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer, in special cancerul de colon si de prostata.
Actiunea anticancer a sulforafanului este data de stimularea producerii in intestine a unor enzime, care asigura protectie impotriva radicalilor liberi,
impotriva substantelor care deterioreaza ADN-ul precum si impotriva inflamatiei.
Efecte adjuvante Sulforaphane din Broccoli:
- cancer de prostata , vezica urinara , ficat , ovare , colon si plamani
- cancer de san
- reduce nivelul bacteriei Helicobacter pylori
Cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter pylori, de la aceasata bacterie si pana la ulcerul gastric exista o cale directa.
Sulforaphane din broccoli consumat regulat poate oferi o solutie eficienta la problemele digestive luptand cu succes impotriva ulcerului stomacal.
Compozitie:
Concentrat de broccoli (Brassica oleracea var. botrytis) 20:1, standardizat la 0,4% sulphoraphane .... 400 mcg
Alte ingrediente: faina de orez (agent de incarcare), Broccophane (extract de Broccoli/Brassica cretica, cu 0,4% sulforafan), celuloza microcristalina (capsula), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).
Administrare:
1 capsule pe zi
Prezentare:
60 capsule.
Mai multe informații
Producatori Vitaking
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSulforaphane din Broccoli 60 cps